Behöver gå till frisören

Behöver gå till frisören

God dag bloggen! Jag har märkt en del nu när det har blivit så gött väder och solen skiner allt som oftast. Det jag märkt är att håret växer som bara den och det är redan läge att gå till en frisörsalong i Örebro igen. Jag vet att solen bidrar med d-vitamin till kroppen och som jag har förstått det så gör det att håret växer snabbare. Nu har jag inte så mycket hår på huvudet med tanke på att jag alltid har snagg men det växer fort som tusan och jag gillar inte riktigt det. När det är för kort för att kunna ha en frisyr samtidigt som det är för långt för att kalla det snagg, det är ingen bra längd måste jag säga. Även fast jag hade kunnat snagga mig hemma själv så brukar jag alltid gå till någon som kan göra det åt mig. Jag föredrar att göra det ordentligt på en frisörsalong hos en barberare än att någon kompis ska göra det hemma. Vill man också ha någon form av fade så känns det betydligt bättre att få det gjort hos en barberare. Det finns några barberare här i Örebro så det är verkligen gott om valmöjligheter. Jag är ganska nyinflyttad så jag har ännu inte riktigt hittat någon utan jag provar mig lite fram för att sedan avgöra vilken frisörsalong som kommer bli dit jag går. Egentligen går det väl inte att misslyckas med min frisyr, men det är mycket annat som spelar in i valet av frisörsalong. Priset och servicen är för mig två viktiga faktorer, det ska inte kosta för mycket att bara snagga sig och så är det alltid trevligt med en frisör som är lite social av sig så att man kan tjöta lite samtidigt. Nu ska jag fortsätta med arbetet här men ni får ha en go dag!  


Kommentarer är stängda.