En trevlig loppis

En trevlig loppis

Hej och hallå! Är du sugen på att gå en riktigt trevlig Åmål-loppis så tänkte jag ge dig ett tips på en sådan. I sanningens namn ska jag säga att Vassvikens Gammalt & Nytt är en loppis som finns till inte bara för mig och alla mina trevliga läsare som befinner sig här i Åmål, utan det här är en ambulerande loppis vilket gör att det är både en Åmål-loppis men även en loppis för alla i Bengtsfors, Ed, Mellerud, Karlstad, Säffle och Vänersborg. Tänks så bra att alla vi som bor eller befinner oss i dessa områden kan få handla riktigt fina saker från en kvalitativ loppis. Det är inga dåliga grejer som säljs på denna loppis, det är massa fina saker från olika tidsepoker som säljs vilket gör att jag nog tror att alla kommer att kunna hitta någonting som de tycker om. Det är en fin service till kunderna att denna loppis som har en fast butik i Ånimskog också ger sig ut till andra orter och tar med sig en del av sortimentet, det gör att det blir mer lättillgängligt för alla att handla antika saker när Vassvikens Gammalt & Nytt kommer på besök. Jag tycker det är roligt att få inreda min villa med sådana saker som inte alla andra har, det har nästan blivit som en drog för mig att frekventera denna Åmål-loppis med omnejder som Vassvikens Gammalt & Nytt är. Jag tror att ni kommer att tycka om den här butiken, i alla fall om ni delar mitt intresse av secondhand. Nu ska jag inte säga så mycket mer om det här, snart kommer det ett nytt inlägg om något annat, vi hörs! 


Kommentarer är stängda.